Derfor bør du investere i en komplett kledningspakke til varebilen

Av Eirik Lier 18. februar 2020

crafter-web-kledning_web_ny-1

Absolutt alle varebiler bør være utstyrt med kledningspakke som beskytter varebilens "fire vegger". Denne guiden forklarer hvorfor kledningspakken er en av de mest lønnsomme investeringene du kan gjøre til varebilen din.

Når kledningspakken blir en lønnsom investering

En varebil utsatt for tøff bruk i arbeidsdagen vil sannsynligvis få seg noen skader. Et ubeskyttet karosseri er nesten garantert skader som følge av verktøy og utstyr som lastet inn og ut av varerommet. Hvis du for eksempel leaser en varebil med ubeskyttet karosseri, vil det være en kjip og potensielt dyr opplevelse å levere inn en bil med bulker og skader.

Å fikse skader på karosseriet er en kjedelig og unødvendig kostnad. Én bulk i siden koster gjerne like mye som en komplett kledningspakke montert i varebilen. Da er det ikke så vanskelig å finne ut hva som lønner seg.

Ved å montere kledningspakke i varebilen, vil du både sikre karosseriet samtidig som du sparer deg selv for fremtidige kostnader.

Les mer: 5 ting varerommet ditt må være utstyrt med

T6 bil.kledning-tak-led.Marius.small.jpg

Ikke vent med kledningspakken

En komplett kledningspakke vil som nevnt beskytte karosseriet, og bør være noe som er montert i varerommet helt fra starten. Ikke gå i den fellen at du venter med denne investeringen før du ser behovet for den.

Kanskje er du heldig og kjøper varebil av en forhandler som prakker kledning på deg. Dessverre er det som oftest ditt ansvar alene å sørge for denne siste tilpasningen før du tar bilen i bruk til arbeid.

Det skal ikke mange skadene til før kledningspakken har betalt seg inn, så ikke vent til etter første skade. Sørg for å ha et varerom klart til bruk med én gang!

Komplett kledningspakke

Du begynner nå kanskje å bli nysgjerrig på kledningspakke, og lurer på hva dette faktisk består av?

Vi anbefaler en komplett kledningspakke som består av:

  • Sidekledning
  • Tak
  • Gulv
  • Hjulhus

Slik får du beskyttet alle overflatene i varerommet.

Les mer: Snakk med en forhandler før du kjøper varebil

kledningspakke varebil

Flere fordeler med kledningspakke

Ikke bare slipper kunden å sette bilen på verksted og en uforutsigbar kostnad, 

Bortsett fra å beskytte karosseriet fra skader, finnes det også flere fordeler ved å montere kledning:

  • Enklere å rengjøre varerommet
  • Virker støydempende
  • Det skapes et lysere og triveligere arbeidsmiljø når det jobbes i varerommet
  • I en bruktbil kan kledningen enkelt byttes, det gjør at varerommet ser helt nytt ut og bilen blir mye lettere å selge.

Husk å montere kledning i varerommet med det samme, så slipper du frustrasjon og dyre regninger for reparasjoner på karosseriet.

Hvis du ønsker mer informasjon om valg av varebil og varebilinnredning, last gjerne ned vår gratis e-bok nedenfor:

Gratis Guide:  Slik planlegger du kjøp av varebil  LAST NED NÅ

Temaer: Vareromsbeskyttelse


Eirik Lier's photo

Av: Eirik Lier

Eirik er markedsdirektør og har vært med å skape innovative løsninger til flere bransjer, som for eksempel Smartfloor og Paxster. Han er ingeniør og videreutdannet ved Sjøkrigsskolen.

Følg på Facebook

Følg på LinkedIn

Følg på Twitter

Epost

Kommentarer

Om Loydsbloggen

Loydsbloggen skal være en kilde til kunnskap og inspirasjon for eiere og brukere av varebil. Vi tar opp temaer som er viktige for deg som håndverker, varetransportør eller annen bruker av varebil. Du vil finne nyttig innhold om hva du må tenke på ved kjøp og bruk, og nyttige tips for forbedring av varebilhverdagen. På Loydsbloggen blogger vi en gang i uka. Følg oss gjerne!

Besøk www.loyds.no

New Call-to-action

Siste innlegg