Därför bör du investera i skyddsinklädnad till transportbilen

Av Sofie Afzal 2020-feb-18 19:15:00

Crafter web kledning_web_NY

Många transportbilar kommer helt rena från fabriken. De har alltså ingen inklädnad. Absolut alla transportbilar bör vara utrustande med inklädnad som skyddar transportbilens alla väggar. Denna guiden går igenom varför ett komplett inklädnadspaket är en av de mest lönsamma investeringarna du kan göra för transportbilen.

När skyddsinklädnad blir en lönsam investering

En transportbil blir utsatt för rätt slitsam användning, och därav är sannolikheten väldigt stor att den åker på skador. Det är ju trots allt mycket som man förvarar i lastutrymmet. Skulle du leasa en transportbil med oskyddad kaross, så kommer det potentiellt bli en dyr affär för dig i slutändan då den med största sannolikhet kommer att få en del bulkar och skador som kommer att behöva fixas.

Läs mer: 5 saker som ditt lastutrymme ska vara rustat med

Att åtgärda skador som uppstår på karossen på grund av detta är en onödig kostnad, när det går så enkelt att undvika med en i jämförelsevis billig kostnad. Det är mycket billigare att byta ut en av inklädnadsskivorna, än att fixa skadan på själva karossen.

T6 bil.kledning-tak-led.Marius.small.jpg

Inklädnadens egenskaper

Förutom att den är slittålig och skyddar själva bilen, så gör en skyddsinklädnad också så att det uppstår mindre buller som annars uppstår från lastutrymmet. Du slipper känslan av att sitta i en plåtburk, och kan istället i lugn och ro ta emot samtal i bilen.

Läs mer: Prata med din bilåterförsäljare innan du köper ny transportbil

Välj en inklädnad som är slittålig, och gör renhållning lätt. Inklädnad gjord av Polypropylen är resistent mot både vatten och oljor vilket gör den perfekt för lastutrymmen då den är lätt att torka av. Den är även oerhört slittålig. Trots dess stora egenskaper, är den även väldigt lätt i vikten. Glöm inte att se till så att golven är gjorda för anti-slip så att det du lastar inte far runt under transport, samt att du själv inte skadar dig när du väl ska in i lastutrymmet.

Här hittar du Europas största leverantör av inklädnad

En bonus med en inklädd bil är att det ser mycket snyggare ut dessutom.

kledningspakke varebil

Detta är ett komplett inklädnadspaket

Funderar du på att investera i ett inklädnadspaket till din transportbil så se till att det innehåller följande delar:

  • Väggar
  • Tak
  • Golv
  • Hjulhus
  • Dörrar

Med dessa inklädnader så skyddar du alla bilens ytor

Inklädnad är bara en av många saker man ska gå igenom när man ska köpa transportbil. Vi har skrivit en komplett guide som går igenom alla moment man ska kika på inför sitt bilköp. Du hittar Transportbilsguiden nedanför.

New call-to-action

Teman: transportbil, biltillbehör, skyddsinklädnad


Kommentarer

Om Loydsguiden

Loydsguiden riktar sig till användare och ägare av transportbilar. Här finns innehåll som skall gynna dig vid köp och nyttjande av transportbilar som skall underlätta vardagen för hantverkare med mobila verkstäder som arbetsplats. Loydsguiden publicerar nya inlägg veckovis. Följ oss gärna!

Besök www.loydsindustri.se

LAST NED SMARTFLOOR BROSJYRE   TIL DIN BILMODELL HER

Senaste inlägg

LAST NED SMARTFLOOR BROSJYRE   TIL DIN BILMODELL HER