Transportbilens olika roller

Av Sofie Afzal 2020-jan-21 05:00:00

Vad är viktigt för dig när du ska köpa ny transportbil? Denna guiden tittar närmare på de olika roller som din transportbil ska klara av. Du får med dig tips att ta med dig när du står inför ditt bilköp.

Läs mer ›

Teman: transportbil, köpa transportbil

Vad är biltillbehören Smartfloor X?

Av Sofie Afzal 2020-jan-14 05:00:00

Smartfloor X begge Sverige color adj._1

Som hantverkare är det viktigt att ha en inredning som är anpassat ditt yrke. Annars blir det bara rörigt och en slitsam arbetsdag med bilen. Utöver själva bilinredningen är det bra att också ha komplimenterande extrautrustning för att ytterligare kunna skräddarsy bilen efter din arbetsdag. Detta är SmartfloorX.

Här kan du läsa mer om bilinredningen Smartfloor anpassat till elektriker, snickare och rörmokare.

Läs mer ›

Teman: biltillbehör, smartfloor X

Vilka konsekvenser ger en stökig transportbil?

Av Mikael Reimblad 2020-jan-07 05:15:00

Många hantverkare får sina arbeten via referensjobb. Men vad händer då med dessa om man inte ger ett bra intryck till sina kunder? En stökig transportbil inte bara kostar dig tid och pengar i att arbeta effektivt, den kan även påverka din firma negativt. I denna guiden får du tipsen som gör att du med hjälp av din transportbil kan skapa ett bra första intryck, och öka chanserna till goda referenser.

Läs mer ›

Teman: Arbetsfordon, transportbil, lastutrymme

5 saker ditt lastutrymme ska vara rustat med

Av Sofie Afzal 2019-dec-31 06:30:00

Här får du 5 tips på saker som ditt lastutrymme borde ha, som inte alltid ingår i standardpaketen från bilproducenterna. Dessa 5 saker är enligt vår mening de sakerna som gör att du får en supersmidig arbetsdag med din bil.

Läs mer ›

Teman: Tillbehör transportbil, lastutrymme

Vilken typ av tackräcke behöver man till bilen?

Av Mikael Reimblad 2019-dec-24 05:00:00

När du fraktar saker på biltaket så måste du ta hänsyn till vikt, placering, typ av räcken och fästning. Här får du en översikt över olika typer av takräcken som finns till transportbilar. Längst ner hittar du även en lathund för att lasta säkert, som du kan skriva ut så att alla användarna av bilen kan ha nytta av den.

Läs mer ›

Teman: Tillbehör transportbil, transportbil, säker, takräcke

Prata med din bilåterförsäljare innan du köper ny transportbil

Av Sofie Afzal 2019-dec-17 05:00:00

Står du inför att köpa ny transportbil, men är osäker på vad du egentligen behöver? Är det svårt att skapa sig en översikt över hur mycket du faktiskt måste veta innan bilköpet för att göra rätt investering? Denna guiden ger dig 4 tips du kan ta med dig i köpprocessen, så att du är väl förberedd till att ställa rätt frågeställningar och krav till bilåterförsäljaren. Allt för att du ska vara säker på att du får den perfekt anpassade transportbilen.

Läs mer ›

Teman: köpa transportbil

Gör din servicebil säker från stöldrisk

Av Mikael Reimblad 2019-dec-10 05:00:00

Till dig som har mycket värdefullt i din transportbil: har du säkrat dig mot inbrottstjuvar? De senare åren har det larmats om ökade inbrott riktade mot hantverkares bilar. I denna guiden får du tips på hur du kan skydda dig mot dessa obehag.

Läs mer ›

Teman: Tillbehör transportbil, köpa transportbil, servicebil, säker

Så får du med dig allt i transportbilen, och behåller ordningen

Av Sofie Afzal 2019-dec-03 05:21:00


Att ha med sig mycket verktyg, material och maskiner i bilen är en vanlig syn bland hantverkare för att klara sig igenom arbetsdagen. Det tenderar dock till att följa ett visst mönster: ju mer saker man hivar in i lastutrymmet, desto mer stökigt blir det. Här får du tipsen för hur du undgår denna fällan.

Läs mer ›

Teman: Dubbelgolv, Lasta rätt, Yrkesanpassad, transportbil, bilanpassning, ordning

Den dolda kostnaden som påverkar ditt ägandeskap vid köp av ny transportbil

Av Mikael Reimblad 2019-nov-26 05:36:00

Hur förberedd är du när du står inför situationen att köpa ny tansportbil? Har du gått igenom alla punkter på din kravlista, eller har du kanske glömt något? Här går vi igenom en av de sakerna som man ofta glömmer som påverkar din kostnad för ägandet av transportbilen: dess användning. 

Läs mer ›

Teman: Lasta rätt, transportbil, köpa transportbil

Sluta städa, få plats med större saker i lastutrymmet på transportbilen

Av Mikael Reimblad 2019-nov-19 11:41:00

Du känner säkert igen scenariot av att alltid behöva lyfta ut och omorganisera i lastutrymmet innan du faktiskt kan börja lasta in det som behöver transporteras. I denna guiden får du tips på hur man smidigt får plats för de större transporterna -Utan att först behöva städa. 

Läs mer ›

Teman: Last, Lasta rätt, transportbil, ordning, lastutrymme

Om Loydsguiden

Loydsguiden riktar sig till användare och ägare av transportbilar. Här finns innehåll som skall gynna dig vid köp och nyttjande av transportbilar som skall underlätta vardagen för hantverkare med mobila verkstäder som arbetsplats. Loydsguiden publicerar nya inlägg veckovis. Följ oss gärna!

Besök www.loydsindustri.se

Vilken bilinredning passar din verksamhet

Senaste inlägg