Har varebilselgeren blitt overflødig?

Av Jan-Erik Hansen 27. november 2018

I dag har det blitt slik at når kunden først kommer inn i butikken for å kjøpe varebil, så har han allerede bestemt seg for hva han vil ha. I dag bruker vi internett til å lese oss opp på hva vi trenger og hva vi skal kjøpe, og beslutningen er tatt lenge før vi besøker bilbutikken første gang. Flere og flere dropper faktisk hele butikkbesøket og bestiller heller bilen direkte på nettet, eller på mail eller telefon. På internett finnes milliarder av ulike bilrelaterte nettsider, magasiner, tester, blogger, forum, anmeldelser etc. Hvis jeg googler for eksempel «Ford» får jeg over 2 milliarder treff!

Les mer >

Temaer: Økonomi, Pris, Sikkerhet, Leasing, Vareromsbeskyttelse, Kjøpe varebil, Orden, Varelager i varebilen, bilinnredning, varebilinnredning, Smartfloor, transport, flåte, kontor i bilen

Å droppe kledning i varerommet kan koste deg dyrt

Av Eirik Lier 27. februar 2018

Er varebilen din utstyrt med riktig type kledning i varerommet? Med kledning unngår du unødvendige skader på karosseriet og vi mener det burde være standardutstyr i alle varerom. I dette innlegget kan du lese om flere fordeler med å kle inn varerommet.

Les mer >

Temaer: Vareromsbeskyttelse

Hvorfor trenger du varme i varerommet på varebilen?

Av Eirik Lier 29. august 2017

Et tema du må tenke på når du har varebil, eller skal kjøpe varebil, er om det er nødvendig med varme i varerommet. Et  tilpasset klima i både førerkupe og varerommet kan ha mye å si for trivsel og produktivitet i løpet av arbeidsdagen.

Les mer >

Temaer: Vareromsbeskyttelse

5 ting du må ha i varerommet

Av Christine Amundsen 25. april 2017

Det er 5 ting ethvert varerom bør være utstyrt med. Vi snakker mye om riktig type innredning for å få en mer effektiv, tryggere og lønnsom arbeidsdag her på bloggen, men disse 5 tingene burde du ha - uansett hvilket arbeid du utfører.

Les mer >

Temaer: Vareromsbeskyttelse

Når kledningspakken blir en lønnsom investering

Av Eirik Lier 3. januar 2017

Når du som selger av nyttekjøretøy ser på tilbehør som en investering i kundeforholdet, har du gjort noe riktig. Noe tilbehør bør du faktisk prakke på kunden din, mener jeg.

Les mer >

Temaer: Vareromsbeskyttelse

Om Loydsbloggen

Loydsbloggen skal være en kilde til kunnskap og inspirasjon for eiere og brukere av varebil. Vi tar opp temaer som er viktige for deg som håndverker, varetransportør eller annen bruker av varebil. Du vil finne nyttig innhold om hva du må tenke på ved kjøp og bruk, og nyttige tips for forbedring av varebilhverdagen. På Loydsbloggen blogger vi en gang i uka. Følg oss gjerne!

Besøk www.loyds.no

New Call-to-action

Siste innlegg

New Call-to-action