Smarte tips til en mer funksjonell snekkerbil

Av Jan-Erik Hansen 15. mai 2018

Er du snekker og ønsker bedre system og orden i varerommet på bilen din? Her finner du noen smarte tips til hvordan innrede et optimalt varerom for snekkere.

Les mer >

Temaer: Orden, Dobbelt gulv, Varelager i varebilen

6 smarte tips til en bedre elektrikerbil

Av Anders Romberg 8. mai 2018

Er du elektriker og ønsker bedre system og orden i varerommet på bilen din? Her finner du 6 tips til hvordan innrede et optimalt varerom for elektrikere.

Les mer >

Temaer: Kjøpe varebil, Orden, Dobbelt gulv, Varelager i varebilen

Frakter du sykkelen i skiboksen?

Av Anders Romberg 1. mai 2018

Velg innredning til ditt yrke! Varebilinnredning er ikke bare varebilinnredning! Mange håndverkere tenker at «to hyller bak i bilen» er sikkert godt nok for meg, uavhengig om de er snekkere, rørleggere eller elektrikere. Er du enig i det?

Les mer >

Temaer: Orden, Dobbelt gulv, Varelager i varebilen

Nå er det høytid for innbrudd – også i varebiler

Av Eirik Lier 27. mars 2018Innbrudd medfører tapt arbeidsfortjeneste, reparasjoner og erstatning av utstyr, verktøy og materiell. Det kan derfor være en god investering å sikre varebilen din mot innbrudd.

Les mer >

Temaer: Sikkerhet, Kjøpe varebil, Varelager i varebilen

5S i servicebilen! Garantert gevinst for din bedrift.

Av Anders Romberg 16. januar 2018

5S er grunnpilaren i alt Lean-arbeid. Målet med 5S i varebilen er å få en oversiktlig og ryddig arbeidsplass som skal gi bedre flyt, økt kostnads-effektivitet og en enklere og triveligere arbeidsdag.

Les mer >

Temaer: Orden, Dobbelt gulv, Varelager i varebilen

Hvor mye verktøy og materiell er du nødt til å ha med deg i varebilen?

Av Anders Romberg 28. desember 2017


Hvis du har feil innredning og mye rot i varerommet blir det nærmest umulig å finne frem i bilen. Les hvordan du kan unngå dette her.

Les mer >

Temaer: Last, Dobbelt gulv, Varelager i varebilen

Slik påvirker lasten varebilens kjøreegenskaper

Av Anders Romberg 5. september 2017


Gode kjøreegenskaper er viktig for de fleste som skal ha ny bil, enten det er personbil eller varebil. Hva skjer egentlig med kjøreegenskapene til en varebil ved feillasting eller for tung last?

Les mer >

Temaer: Last, Dobbelt gulv, Varelager i varebilen

Stjeler varebilinnredningen for mye av varerommet?

Av Eirik Lier 11. juli 2017

Et tomt varerom gir følelsen av god plass, og når du plasserer inn en større varebilinnredning vil det virke som at varerommet blir mindre. Det er ikke tilfellet. Et fullastet varerom er kaotisk og lite oversiktlig. Riktig type varebilinnredning vil gjøre deg til en bedre håndverker. 

Les mer >

Temaer: Varelager i varebilen

Om Loydsbloggen

Loydsbloggen skal være en kilde til kunnskap og inspirasjon for eiere og brukere av varebil. Vi tar opp temaer som er viktige for deg som håndverker, varetransportør eller annen bruker av varebil. Du vil finne nyttig innhold om hva du må tenke på ved kjøp og bruk, og nyttige tips for forbedring av varebilhverdagen. På Loydsbloggen blogger vi en gang i uka. Følg oss gjerne!

Besøk www.loyds.no

New Call-to-action
New Call-to-action

Siste innlegg