Visste du at du kan montere varebilinnredningen din selv?

Av Anders Romberg 22. mai 2018

Ikke alle innredninger er like enkle å montere, men velger du Smartfloor fra Loyds kan du montere den selv på kun 2-3 timer.

Les mer >

Temaer: Økonomi, Sikkerhet, Kjøpe varebil, Dobbelt gulv

Nå er det høytid for innbrudd – også i varebiler

Av Eirik Lier 27. mars 2018Innbrudd medfører tapt arbeidsfortjeneste, reparasjoner og erstatning av utstyr, verktøy og materiell. Det kan derfor være en god investering å sikre varebilen din mot innbrudd.

Les mer >

Temaer: Sikkerhet, Kjøpe varebil, Varelager i varebilen

Hvor mye vekt kan du laste på taket av varebilen din?

Av Jan-Erik Hansen 6. februar 2018

De fleste har et bevisst forhold til maks nyttelast i varebilen sin, men vet du hvor mye du har lov til å laste på taket av bilen? I dette blogginnlegget kan du lese om hvor mange kilo din bil er godkjent for og hva du må tenke på når du laster tunge ting på taket.

Les mer >

Temaer: Sikkerhet, Last, Orden

Tåler varebilinnredningen din vekten som kreves?

Av Anders Romberg 9. januar 2018

Verktøy- og varebeholdningen i bilen din kan fort komme opp i 500 kg! Hva slags type innredning tåler denne vekten? Les mer >

Temaer: Sikkerhet, Last, Dobbelt gulv

Kan du montere varebilinnredning selv?

Av Anders Romberg 8. august 2017

Håndverkere som ønsker å kjøpe varevilinnredning hos Loyds spør ofte om det er enkelt å montere varebilinnredning selv. Er det den lureste måten å gjøre det på?

Les mer >

Temaer: Sikkerhet

Tenker du på sikkerhet når du kjøper innredning til servicebilen?

Av Eirik Lier 28. mars 2017

Mer enn 40 års erfaring innen sikkerhetskonstruksjoner i bil har gitt oss inngående kunnskap om det å skape trygghet i kjøretøyet. Du skal tenke på din egen sikkerhet i hverdagen. I dette blogginnlegget deler jeg noen eksempler som kan utgjøre en sikkerhetsrisiko. 

Les mer >

Temaer: Sikkerhet

Praktisk informasjon om egenvekt, nyttelast og totalvekt

Av Christine Amundsen 28. desember 2016

Noen ganger kan det være ganske forvirrende med betegnelser som i bunn og grunn ligner litt på hverandre. Innen bilbransjen kan det være mange. La oss se på de tre som omhandler lasting: egenvekt, nyttelast og totalvekt. Les mer >

Temaer: Sikkerhet, Last

Har du en innbruddsutsatt varebil?

Av Gunnar Sandtorp 31. juli 2016

 Snekker_4.3.jpg

Til deg som kjører varebil med mye verdifullt utstyr: Har du sikret deg mot tyveri?
Ofte er forbruksmateriellet du har med deg kostbart og ikke minst er mye av verktøyet du har bak i varerommet enda dyrere, og veldig populært. Det er ikke sjelden man kan lese: ”verktøy stjålet fra varebil”. Vi har noen tips til deg!

Les mer >

Temaer: Sikkerhet, Dobbelt gulv

Om Loydsbloggen

Loydsbloggen skal være en kilde til kunnskap og inspirasjon for eiere og brukere av varebil. Vi tar opp temaer som er viktige for deg som håndverker, varetransportør eller annen bruker av varebil. Du vil finne nyttig innhold om hva du må tenke på ved kjøp og bruk, og nyttige tips for forbedring av varebilhverdagen. På Loydsbloggen blogger vi en gang i uka. Følg oss gjerne!

Besøk www.loyds.no

New Call-to-action
New Call-to-action

Siste innlegg