Kjenner du de nye reglene om ekstra fjernlys?

Av Anders Romberg 8. januar 2019

Nye regler for fjernlys trådte i kraft fra 1. oktober 2018. Kort fortalt betyr det at du kan montere så mange ekstra fjernlys du vil på bilen din.

Les mer >

Temaer: fremtidens varebil, Kjøpe varebil, Sikkerhet, lys, ekstralys, fjernlys, led lys, elgfare

Hvilken varebil er den beste?

Av Anders Romberg 11. desember 2018

Det er mange merker og modeller å velge mellom når du skal kjøpe varebil, og det kan kanskje være vanskelig å finne den beste akkurat til ditt bruk. Vi har tatt en titt på hva statistikken sier om hvilke varebiler som er de mest populære og hva bransjen mener er de beste varebilene i dag.

Les mer >

Temaer: transport, Smartfloor, varebilinnredning, bilinnredning, Kjøpe varebil, Dobbelt gulv, Pris, Last, Sikkerhet, Leasing, Økonomi

Har varebilselgeren blitt overflødig?

Av Jan-Erik Hansen 27. november 2018

I dag har det blitt slik at når kunden først kommer inn i butikken for å kjøpe varebil, så har han allerede bestemt seg for hva han vil ha. I dag bruker vi internett til å lese oss opp på hva vi trenger og hva vi skal kjøpe, og beslutningen er tatt lenge før vi besøker bilbutikken første gang. Flere og flere dropper faktisk hele butikkbesøket og bestiller heller bilen direkte på nettet, eller på mail eller telefon. På internett finnes milliarder av ulike bilrelaterte nettsider, magasiner, tester, blogger, forum, anmeldelser etc. Hvis jeg googler for eksempel «Ford» får jeg over 2 milliarder treff!

Les mer >

Temaer: kontor i bilen, flåte, transport, Smartfloor, varebilinnredning, bilinnredning, Varelager i varebilen, Vareromsbeskyttelse, Kjøpe varebil, Orden, Pris, Sikkerhet, Leasing, Økonomi

Hvordan vil fremtidens varebiler se ut?

Av Anders Romberg 13. november 2018

Hvordan vil varebilen se ut om 10 år? Det er mange faktorer som påvirker fremtidens varebiler, spesielt utviklingen på alternative energikilder.

Vil alle varebiler være helautomatiske og selvkjørende om 10 år? Vil vi endelig få se de første flyvende bilene? Fremtiden er som alltid usikker, men en ting som derimot er sikkert er at det blir veldig spennende å se hvor utviklingen går.

Les mer >

Temaer: flåte, transport, varebilinnredning, bilinnredning, Varelager i varebilen, Kjøpe varebil, Dobbelt gulv, Profilering, Last, Pris, Sikkerhet, Økonomi, Smartfloor, konseptbil, fremtidens varebil, future vans, elektrisk bil, elektrisk varebil

5 viktige ting flåteansvarlig må tenke på ved kjøp av varebil

Av Jarl André Lindvig 23. oktober 2018

Som flåteansvarlig er det viktig å tenke helhetlig ved kjøp av servicebil og utstyr. Det er avgjørende at varebilen har riktig størrelse, et gjennomtenkt varerom med riktig innredning, samt god sittekomfort for både fører og passasjer. 

Les mer >

Temaer: transport, Smartfloor, varebilinnredning, bilinnredning, Varelager i varebilen, Kjøpe varebil, Dobbelt gulv, Orden, Last, Pris, Sikkerhet, Leasing, Økonomi, flåte, flåteansvarlig, bilansvarlig

Smartfloor er ikke et dobbelt gulv!

Av Anders Romberg 9. oktober 2018

Mange brukere av varebiler tror dessverre at dobbelt gulv og Smartfloor er det samme. Vi hører alt for ofte fra bilansvarlige i store firmaer at de allerede har dobbelt gulv i sine tjenestebiler og at de derfor ikke har behov for en annen løsning av samme type. Dette er feil. Skuffene i et «vanlig dobbelt gulv» har ikke i nærheten av samme volum og nyttelast som Smartfloor.

Les mer >

Temaer: transport, Smartfloor, varebilinnredning, bilinnredning, Varelager i varebilen, Kjøpe varebil, Dobbelt gulv, Orden, Last, Sikkerhet, Økonomi

Derfor bør du snakke med en forhandler før du kjøper ny varebil

Av Jan-Erik Hansen 2. oktober 2018

Varebilselgeren kan varebil! Selgeren har varebil som yrke og har garantert mye å tilby deg som skal kjøpe varebil for første gang. En ekstra runde hos forhandleren gir deg større mulighet til å sitte igjen med en komplett varebil som dekker alle dine behov.

Les mer >

Temaer: transport, Smartfloor, varebilinnredning, bilinnredning, Varelager i varebilen, Kjøpe varebil, Dobbelt gulv, Orden, Last, Sikkerhet, Pris, Profilering, Leasing, Økonomi

Kan du forskjellen på egenvekt, nyttelast og totalvekt?

Av Anders Romberg 25. september 2018

Det er ikke alltid like lett å skille på betegnelser som har med vekt og last å gjøre. Jeg vil her prøve å gi deg en forklaring på de forskjellige begrepene når det gjelder varebil. 

Les mer >

Temaer: transport, varebilinnredning, bilinnredning, Varelager i varebilen, Smartfloor, Kjøpe varebil, Orden, Last, Sikkerhet, Økonomi

Smartfloor Workman Edition – yrkesrettet tilbehør til Smartfloor

Av Anders Romberg 11. september 2018

Som håndverker er det viktig å ha en innredning som er tilpasset ditt yrke. I tillegg til selve innredningen er det også lurt å se på hva slags ekstrautstyr du kan supplere med for å skreddersy innredningen til ditt fagområde.

Les mer >

Temaer: transport, Smartfloor, varebilinnredning, bilinnredning, Varelager i varebilen, Kjøpe varebil, Dobbelt gulv, Orden, Sikkerhet, Økonomi

Unngå disse tabbene når du skal kjøpe varebil

Av Anders Romberg 28. august 2018

Har du noen gang kjøpt noe på billigsalg og angret etterpå? En tidligere kollega som hadde gjort nettopp dette fortalte meg følgende kloke ord: «Husk at ergrelsen over feil valg varer mye lenger enn gleden over den lave prisen”. Denne erfaringen har nok mange også gjort seg når de har kjøpt varebil. I dette innlegget får du noen tips for å unngå de største tabbene.

Les mer >

Temaer: transport, Smartfloor, varebilinnredning, bilinnredning, Kjøpe varebil, Dobbelt gulv, Pris, Sikkerhet, Orden

Om Loydsbloggen

Loydsbloggen skal være en kilde til kunnskap og inspirasjon for eiere og brukere av varebil. Vi tar opp temaer som er viktige for deg som håndverker, varetransportør eller annen bruker av varebil. Du vil finne nyttig innhold om hva du må tenke på ved kjøp og bruk, og nyttige tips for forbedring av varebilhverdagen. På Loydsbloggen blogger vi en gang i uka. Følg oss gjerne!

Besøk www.loyds.no

New Call-to-action
New Call-to-action

Siste innlegg