Hvor mye vekt kan du laste på taket av varebilen din?

Av Jan-Erik Hansen 6. februar 2018

De fleste har et bevisst forhold til maks nyttelast i varebilen sin, men vet du hvor mye du har lov til å laste på taket av bilen? I dette blogginnlegget kan du lese om hvor mange kilo din bil er godkjent for og hva du må tenke på når du laster tunge ting på taket.

Les mer >

Temaer: Sikkerhet, Last, Orden

Tåler varebilinnredningen din vekten som kreves?

Av Anders Romberg 9. januar 2018

Verktøy- og varebeholdningen i bilen din kan fort komme opp i 500 kg! Hva slags type innredning tåler denne vekten? Les mer >

Temaer: Sikkerhet, Last, Dobbelt gulv

Hvor mye verktøy og materiell er du nødt til å ha med deg i varebilen?

Av Anders Romberg 28. desember 2017


Hvis du har feil innredning og mye rot i varerommet blir det nærmest umulig å finne frem i bilen. Les hvordan du kan unngå dette her.

Les mer >

Temaer: Last, Dobbelt gulv, Varelager i varebilen

Slik påvirker lasten varebilens kjøreegenskaper

Av Anders Romberg 5. september 2017


Gode kjøreegenskaper er viktig for de fleste som skal ha ny bil, enten det er personbil eller varebil. Hva skjer egentlig med kjøreegenskapene til en varebil ved feillasting eller for tung last?

Les mer >

Temaer: Last, Dobbelt gulv, Varelager i varebilen

3 tips til deg som skal laste varer på taket

Av Christine Amundsen 1. august 2017

Lasting av varer på taket av varebilen krever planlegging, sikring og innsikt i hva kjøretøyet tåler. Her er 3 tips for trygg transport så du ikke risikerer farlige situasjoner og forsinkelser i oppdragene. 

Les mer >

Temaer: Last

Hvordan unngå skader på frakten? Her er tipsene.

Av Anders Romberg 20. juni 2017

Har du noen gang opplevd at varelageret og varetransporten har blitt skadet? Her får du fire grunner til at det oppstår skader i varerommet og noen tips om hvordan du kan unngå det.

Les mer >

Temaer: Last

Derfor skal du ikke kjøpe for liten varebil

Av Eirik Lier 9. mai 2017Å velge en varebil med for liten nyttelast kan få store konsekvenser for både bilen og kostnader knyttet til bruk av den. Jeg har vært med på en bilparkanalyse som avdekker at det er gevinster å hente på å gå for en varebil med god nok nyttelast.

Les mer >

Temaer: Last, Kjøpe varebil

Fordi størrelse betyr noe: Slik velger du riktig størrelse på varebilen

Av Eirik Lier 7. mars 2017

Gode valg er avgjørende ved kjøp av ny varebil. Det vil påvirke arbeidsmiljøet, produktiviteten og bunnlinjen i regnskapet. Når du skal velge ut ditt nye nyttekjøretøy, er det flere kriterer du må tenke på.

Les mer >

Temaer: Last, Kjøpe varebil

Praktisk informasjon om egenvekt, nyttelast og totalvekt

Av Christine Amundsen 28. desember 2016

Noen ganger kan det være ganske forvirrende med betegnelser som i bunn og grunn ligner litt på hverandre. Innen bilbransjen kan det være mange. La oss se på de tre som omhandler lasting: egenvekt, nyttelast og totalvekt. Les mer >

Temaer: Sikkerhet, Last

Hold verkstedet unna lasterommet i varebilen

Av Jarl André Lindvig 29. november 2016

Hvilke egenskaper bør varebilinnredningen ha for at du skal få mest mulig ut av den? Her er noen tips om hva som skaper effektivitet og gjør din arbeidsdag litt lettere.

Les mer >

Temaer: Last, Orden, Dobbelt gulv

Om Loydsbloggen

Loydsbloggen skal være en kilde til kunnskap og inspirasjon for eiere og brukere av varebil. Vi tar opp temaer som er viktige for deg som håndverker, varetransportør eller annen bruker av varebil. Du vil finne nyttig innhold om hva du må tenke på ved kjøp og bruk, og nyttige tips for forbedring av varebilhverdagen. På Loydsbloggen blogger vi en gang i uka. Følg oss gjerne!

Besøk www.loyds.no

New Call-to-action
New Call-to-action

Siste innlegg