Hvor i varerommet oppbevarer du gardintrappa?

Av Anders Romberg 5. juni 2018

At gardintrappa tar mye plass i varerommet er noe de fleste håndverkere kjenner til. Den blir veldig fort liggende oppe på andre varer på gulvet i bilen, og blir dermed et irritasjonsmoment. Hvor er så den beste lagringsplassen for gardintrappa? I dette blogginnlegget viser jeg hvor i varerommet trappa hører hjemme.

Alle vet at gulvet i varerommet ikke er den beste plassen å lagre gardintrappa. Her er den alltid i veien og opptar unødvendig mye plass. Skal du finne noe i skuffer eller hyller må trappa som regel ut av bilen først. Det er verken veldig funksjonelt eller effektivt. Har du Smartfloor hjelper det noe da du alltid har et stort og ledig gulv til disposisjon, men også da er det smart å få trappa opp i taket.

Er du usikker på hvilken type innredning som passer deg - ta innredningstesten her og du får svaret på få minutter.

Hvilken innredning passer best for deg?  TA TESTEN 

Få gardintrappa opp i taket!

Gå til anskaffelse av en gardintrappholder som enkelt lagrer trappa oppe under taket i varerommet. Her er den som regel aldri i veien og du får lett tak i den ved behov. Med riktig løsning skal gardintrappa kunne tas ut og legges inn i holderen i taket, kun med noen enkle grep.

Les om flere tips til hvordan holde orden i varerommet her

Pass på at du velger en trappeholder som fungerer

Det finnes flere løsninger på markedet, men det er noen vesentlige funksjoner du må sørge for er på plass:

  1. Trappeholderen må kunne ta flere typer gardintrapper; både hva gjelder lengde og utforming.
  2. Den må ta minst mulig plass i høyden, dvs. at trappa skal ligge så tett opp under taket som mulig.
  3. Løsningen må ha en skinne som gjør at trappa enkelt kan skyves inn og ut av bilen. Denne må gli lett og være enkel å bruke.
  4. Gardintrappa må kunne festes, og løsnes, raskt i selve holderen.
  5. Selve holderen til trappa må kunne vippes opp og festes i taket når trappa er ute av bilen. Det er veldig irriterende med en metalldings som henger ned midt i åpningen i bakdøra når du skal inn og hente annet materiell eller verktøy.
  6. Kvaliteten på metall og bevegelige deler må være bra, slik at hele løsningen tåler lang og tøff bruk.

I filmen over ser du et eksempel på hvordan en bra gardintrappholder skal fungere.

Skaffer du deg en slik trappeholder vil du aldri mer irritere deg over gardintrappa som slenger rundt i varerommet, og alltid er i veien.

Ønsker du flere smarte tips til hva du bør tenke på når du skal kjøpe eller innrede ny varebil, last ned vår gratis e-bok her.

Gratis Guide:  Slik planlegger du kjøp av varebil  LAST NED NÅ

Temaer: Kjøpe varebil, Orden


Anders Romberg's photo

Av: Anders Romberg

Anders har lang erfaring fra reklame- og designbransjen og jobber som konseptutvikler ved Loyds. I løpet av karrieren har han drevet eget reklamebyrå og vært båtbygger. Nå er han med å forme nye produkter og er spydspissen i Loyds satsning innen prosess- og produktinnovasjon.

Epost

Kommentarer

Om Loydsbloggen

Loydsbloggen skal være en kilde til kunnskap og inspirasjon for eiere og brukere av varebil. Vi tar opp temaer som er viktige for deg som håndverker, varetransportør eller annen bruker av varebil. Du vil finne nyttig innhold om hva du må tenke på ved kjøp og bruk, og nyttige tips for forbedring av varebilhverdagen. På Loydsbloggen blogger vi en gang i uka. Følg oss gjerne!

Besøk www.loyds.no

New Call-to-action

Siste innlegg