workman-edition-elektrikerpakke_tall

BILTILLBEHÖR ELEKTRIKER

Som elektriker är det viktigt att ha en inredning som är anpassad efter din vardag. Våra biltillbehör optimerar förvaringsmöjligheterna i Smartfloor ännu mer! Med elektriker-anpassade tillbehör får du ett komplett tillbehörspaket skräddarsytt efter din arbetsdag. 

Elektriker-paketet innehåller: 

  1. Kabelhylla
  2. Golvbox Small
  3. Steghållare
  4. Perforerade plastbackar
  5. Gummimatta
  6. Skruvstyckeshållare (säljs separat)
  7. Skruvstycke (säljs separat)
  8. LED-belysning (säljs separat)

oversikt

FULL ÖVERSIKT

Med anpassade tillbehör för elektriker får var kabel sin plats och det ger en snabb översikt av varulager, så att du hittar det du söker ännu snabbare. Om du är intresserad av tillbehören är det bara att höra av dig till oss i formuläret här nedan, eller meddela oss ditt intresse via en offert.

yrkesanpassadhvit

ANPASSAT TILL DITT YRKE

Både verktyg och tillbehör ser olika ut, därför har elektrikerpaketet anpassade förvaringlösningar till branschen som ska göra din arbetsdag smidigare. Det är det perfekta komplementet till Smartfloor!

Innehåll biltillbehör Elektriker

gardintrappholder-roerlegger

Steghållare

På golvet i lastutrymmet så tar alltid stegen större plats än vad den behöver. Om du lätt vill hitta det du söker i lastutrymmet så behöver du oftast ta ut stegen, innan du kan få en ordentlig översikt. Med denna steghållaren så får du smidigt in och ut stegen, och du behåller golvutrymme.

kabeleskestativ-2

Sidohylla

Top Rack sidolhylla. Ursprungligen framtagen som kabelhylla, men används idag inom alla användningsområden. Kom enkelt åt dina saker från sidodörren.

gulvbokss

Golvbox Small

En mindre box till kopparrör, borr, eller spett med mera. Boxen gör så att alla långa saker har sin fasta plats, och inte åker runt i bilen under körning. Boxen är justerbar i längden och passar alla bilmodeller.

ridgid-skrustikke

Ridgid skrustycke (säljs separat)

120 mm Ridgid Scandinavia Superior, med svingfot. Professionellt skruvstycke med inbyggd rörklämma. Anpassad till Loyds skruvstyckeshållare.

sorteringskasser

Perforerade plastbackar

Perforerade plastboxar som man ser igenom vad de innehåller gör det enkelt att direkt få en överklick över vad man har i sitt lastutrymme. De kan enkelt placeras ovanpå varandra och har handtag för att kunna tas med ut.

gummimatte

Gummimatta

En gummimatta gör så att större varor och verktyg står stadigt, och inte glider runt i lastutrymmet. Gummimattan skyddar även ovansidan av golvet.

led

LED-belysning (säljs separat)

Alla hantverkare har behov för bra arbetsbelysning i lastutrymmet. Loyds lampa monteras lätt upp och ersätter den gamla lampan. Den ger dig ett bra spridet ljus som ger dig god översikt.

skrustikke

Skruvstyckeshållare (säljs separat)

Ett skruvstycke förenklar beskäring och böjning av rör. Denna hållare har en teleskopslösning så att du alltid har ditt skruvstycke lättillgängligt, utan att den är i vägen för saker på golvet när den inte används.

BILDGALLERI BILTILLBEHÖR ELEKTRIKER

YRKESANPASSADE BILTILLBEHÖR

Gör din arbetsdag enklare med yrkesanpassade biltillbehör.

KONTAKTA OSS

>