Dette er fordelene ved å ha en stylet varebil

Av Anders Romberg 6. august 2019

Loyds-Amaraok-621x350-på-sanden

Oppgradering av varebilen? Det er ikke så mye som skal til for å gjøre varebilen litt mer spennende. Her får du 4 kjappe tips til å pimpe varebilen.

Varebiler kan ha en tendens til å se veldig standard ut. Og veldig mange tenker kun på firmalogo som en utvendig styling. Likevel kan du få flere fordeler ved å ha en litt mer pimpa varebil. 

Trykk her for å få gode tips om bildekor

Vær stolt av bilen din

Loyds-Amarok-forfra

Vi på Loyds har brukt en del tid på å style våre firmabiler, som for eksempel vår Volkswagen Amarok, som du ser på bildet her. Stylingen har gjort bilen enda tøffere og i tillegg er det ikke tvil om at vi er stolte og glad i bilene våre.

Her er 4 gode grunner til å style varebilen: 

Investering

En påkostet bil vil øke annenhåndsverdien og du vil mest sannsynlig få tilbake investeringen når du selger bilen.

Troverdighet 

En tøff, ryddig og ren bil vil gi troverdighet til dine kunder. Mange vil også synes det er stas å bruke nettopp deg med den kule varebilen.

Les mer: Derfor trenger du bildekor på bilen din.

Sikkerhet 

Du vil kjøre litt tryggere med ulike type stylingalternativer. Tilbehør som ekstralys og kufanger gir rett og slett bilen tryggere å kjøre. 

Orden

En kul bil vil garantert holdes både renere og mer ryddig enn en litt kjedelig standardutgave. Du vil føle mer stolthet av å kjøre en tøff bil og dermed også ønske å holde den så ren og respektabel som mulig. Du blir stolt og glad og får en hyggeligere hverdag.

Det er mange muligheter med en stylet varebil

Det har altså vært en trend å style personbiler i lang tid, men det er dessverre ikke så mange stylede varebiler å se på veien. Hvis du driver eget firma og eier bilen selv, har du selvfølgelig mulighet til å gjøre mer med bilen, enn om du er ansatt i et større selskap.

Selv om du ikke har det siste ordet i forhold til hva som er lov til å gjøre med bilen, er det ikke umulig å få sjefen med på noen små oppgraderinger. Det kan vise seg å være lønnsomt både for deg og bedriften. Det er faktisk bare fantasien og lommeboken som setter grenser for hva du kan finne på med varebilen din.

Varebilen skal fylle mange roller.

Er du i prosess der du ønsker å kjøpe ny varebil, er det flere ting du må tenke over før du velger type bil, og styling er selvsagt et av temaene. Andre ting du må vurdere er økonomiske vurderinger og hvilken rolle varebilen skal fylle i din arbeidsdag.

Vi har skrevet en komplett guide rundt temaet, som du kan laste ned helt gratis her. 

Last ned gratis E-bok. Slik planlegger du kjøp av varebil

Temaer: Pris, Kjøpe varebil, Profilering


Anders Romberg's photo

Av: Anders Romberg

Anders har lang erfaring fra reklame- og designbransjen og jobber som konseptutvikler ved Loyds. I løpet av karrieren har han drevet eget reklamebyrå og vært båtbygger. Nå er han med å forme nye produkter og er spydspissen i Loyds satsning innen prosess- og produktinnovasjon.

Epost

Kommentarer

Om Loydsbloggen

Loydsbloggen skal være en kilde til kunnskap og inspirasjon for eiere og brukere av varebil. Vi tar opp temaer som er viktige for deg som håndverker, varetransportør eller annen bruker av varebil. Du vil finne nyttig innhold om hva du må tenke på ved kjøp og bruk, og nyttige tips for forbedring av varebilhverdagen. På Loydsbloggen blogger vi en gang i uka. Følg oss gjerne!

Besøk www.loyds.no

New Call-to-action

Siste innlegg