Slik blir du en bedre elektriker med yrkestilpasset bilinnredning

Av Anders Romberg 16. april 2019

elektrikerbil Smartfloor x

Hvordan kan du som elektriker tilpasse varebilen din slik at du oppnår en mer smidig arbeidsdag? Med yrkestilpasset bilinnredning. Her får du en oversikt over hvordan en innredning som er spesialtilpasset ditt yrke, er bedre enn noen annen innredning. Mitt tips er at du ikke bare tilpasser bilinnredningen til varebilen, men velger en innredning som er tilpasset akkurat deg.  

Som elektriker kjøper du ikke identiske verktøy som for eksempel en rørlegger. Og det samme gjelder bilinnredning. Arbeidsdagen og verktøyet som brukes er ulike i de forskjellige yrkesgruppene, og det burde du tenke på når du skal ha bilinnredning til varebilen også.

Tipsene du får nå er basert på at  den type bilinnredning du trenger, eller bruker er horisontaldelt bilinnredning, ofte kalt dobbelt gulv eller Smartfloor.

HVILKEN BILINNREDNING PASSER DEG?   TA TESTEN HER.

Elektrikere bruker mye tid av arbeidsdagen på å rydde

Gardintrappholder elektrikerbil

Kjenner du deg igjen i problemet?

Mye av arbeidsdagen går til å lete, flytte på ting og ikke alltid finne det du trenger. Og når du ikke finner det du trenger, tar du en tur til grossisten. Varerommet blir fort fylt opp av ting, og du ser at du får raskt mindre og mindre plass. 

Og hvor irriterende er det ikke når du endelig tar deg tid til å rydde opp, så tar det ikke lange tiden før det er like rotete igjen. Spesielt ikke når dere er flere som bruker samme varebil.

Hvorfor blir det så fort kaos?

Fordi du mangler et system. Du mangler en innredning som tar utgangspunkt i alt det du faktisk skal ha med deg i varerommet. Du mangler rett og slett en yrkestilpasset bilinnredning utviklet med deg som elektriker i tankene. 

Les mer10 tips til hvordan å holde orden på gulvet i varerommet

Hva er en yrkestilpasset bilinnredning til elektriker? 

Kabelstativ elektrikerbil

Jeg har nevnt det tidligere i dette innlegget, men en yrkestilpasset bilinnredning er en innredning som er laget spesielt til deg som elektriker. Her har det blitt tenkt på alle kabeleskene du bruker daglig, borene, gardintrappa og småverktøyet som trenger en plass. 

Hva trenger du egentlig i en elektrikerbil? 

Utenom en horisontaldelt bilinnredning er det småting som må til for å få den optimale elektrikerbil: 

  • Hyller som passer til både små og store kabelesker. 
  • Gulvboks til oppbevaring av samleskinner og lange bor. 
  • 50 cm langt plast- eller stålrør i gulvet til oppbevaring av kabelruller.
  • Plastkasser til ledningskveiler og annet materiell. For lett oversikt burde disse være perforerte. 
  •  Skrustikkeholder og skrustikke som er montert på gulvet over den horisontaldelte innredningen. 
  • Gardintrappholder i taket. 

SE MER OM BILINNREDNING TIL ELEKTRIKER
Med så enkle grep som dette kan du altså få et optimalt system i varebilen din.

Følger du tips fra tidligere innlegg om å gi alt i skuffene en fast plass, vil du oppleve å få full utnyttelse av hele bilinnredningen. Og best av alt, du trenger ikke rydde varerommet så ofte og du slipper å tømme gulvet hver gang du skal frakte større varer. 

HVILKEN BILINNREDNING PASSER DEG?   TA TESTEN HER.

Temaer: Orden, Dobbelt gulv, Varelager i varebilen, Smartfloor


Anders Romberg's photo

Av: Anders Romberg

Anders har lang erfaring fra reklame- og designbransjen og jobber som konseptutvikler ved Loyds. I løpet av karrieren har han drevet eget reklamebyrå og vært båtbygger. Nå er han med å forme nye produkter og er spydspissen i Loyds satsning innen prosess- og produktinnovasjon.

Epost

Kommentarer

Om Loydsbloggen

Loydsbloggen skal være en kilde til kunnskap og inspirasjon for eiere og brukere av varebil. Vi tar opp temaer som er viktige for deg som håndverker, varetransportør eller annen bruker av varebil. Du vil finne nyttig innhold om hva du må tenke på ved kjøp og bruk, og nyttige tips for forbedring av varebilhverdagen. På Loydsbloggen blogger vi en gang i uka. Følg oss gjerne!

Besøk www.loyds.no

New Call-to-action

Siste innlegg