3 forskjellige bilinnredninger. Hvilken velger du?

Av Eirik Lier 25. juni 2019

bilinnredning_slevik

For å bli en mest mulig effektiv håndverker er det helt nødvendig med en innredning i varebilen. Spørsmålet er bare hvilken passer for deg og din arbeidsdag? Her kan du lese mer om 3 ulike type bilinnredninger som kan passe til din arbeidsbil. 

En ting du må vite om bilinnredning:

En varebilinnredning stjeler ikke plass. Den gir.

Et tomt varerom gir kanskje følelsen av god plass, og når du plasserer inn en større varebilinnredning vil det virke som at varerommet blir mindre. Det er derimot ikke tilfellet.

Et fullastet varerom er kaotisk og lite oversiktlig. Riktig type varebilinnredning vil gjøre deg til en bedre håndverker,

Finn ut hvilken innredning som passer deg. Trykk her.

Du har valget mellom 3 ulike bilinnredninger. Hvilken passer deg?

GIF-SF-blandade-bilmodeller-och-SFX

 1. Vertikal bilinnredning

   
  Tilhører det sjeldenheten at du skal frakte større varetransport? Og har du som regel mye smått med deg i bilen? Da kan vertikal innredning være riktig type for deg. Utfordringen med vanlige innredninger som reoler, hyller og lignende er at de tar mye av gulvplassen i bilen. På den måten blir det mindre plass til å frakte de store tingene.

  En vertikal bilinnredning gir god takhøyde, men igjen ikke stor gulvplass. Det som ofte skjer når håndverkere har denne type bilinnredning er at varer blir stablet oppå hverandre for å få plass til å frakte alt som trengs. 

  Stikkord for om dette er bilinnredningen for deg:
  MASSE SMÅTT UTSTYR OG ALDRI STØRRE VARETRANSPORT. 

  Les mer
  : Ikke monter hyller i varebilen.
 2. Horisontaldelt bilinnredning

  Horisontaldelt innredning, ofte kalt dobbelt gulv eller bare store skuffer, er nok den innredningen som gir enklest tilgang til verktøy i varebilen. Den reduserer antall ganger du må krype inn i varerommet til cirka 0. 

  Har du behov for å frakte de største varene, kan en heldekkende skuffeløsning kanskje ikke være den løsningen som passer best til deg. 

  Dette er innredningen for deg som ikke ønsker å frakte store ting hele tiden, og som ønsker et system som gir deg muligheten til mye varelager og god oversikt.

  Stikkord for om dette er bilinnredningen for deg:
  ENKEL TILGANG TIL VERKTØY OG STORT LEDIG GULV TIL VARETRANSPORT. 

  Les mer: Slik får du orden på gulvet i varerommet
 3. Delt horisontaldelt bilinnredning

   
  Delt horisontaldelt innredning passer for deg som driver med hyppig varetransport, men som også ønsker å ha plass til alt det verktøyet du bruker daglig.

  Bilinnredningen kjennetegnes ved at du kan velge mellom skuff foran eller bak i varerommet og kombinert med full takhøyde i deler av det. Denne bilinnredningen gir deg mulighet til å skape et system, ha med deg det meste av varelageret ditt, og du kan i tillegg frakte større varer slik som kjøleskapet, aggregat eller varmepumpe. 

  Løsningen passer ikke til deg som har behov for sinnsykt mye varelager i bilen. Da må du tenke over hva som er viktigst; frakt av store varer eller komplett varelager i bilen. 

  Stikkord for om dette er bilinnredningen for deg:

  OFTE FRAKT AV STØRRE VARER OG OVERSIKT OVER VARELAGER.   

Fortsatt usikker?

Vei-og-landbruk-Smartfloor-2-621x350

Ta en grundig vurdering over hva som er viktigst for deg i løpet av din arbeidsdag. Har du egentlig behov for å frakte store plater hver eneste dag, eller holder det å ha med henger de dagene du du trenger platene? 

Det verste av alt er å ha en innredning som ikke er tilpasset deg. Derfor ønsker vi å hjelpe deg, slik at du velger riktig.

Innredningstesten er en helt gratis test, der du kan teste deg selv og få svaret på hvilken bilinnredning som vil være tilpasset deg. 

Ta den her: 

HVILKEN BILINNREDNING PASSER DEG?  TA TESTEN HER.

Temaer: Varelager i varebilen, bilinnredning, Smartfloor


Eirik Lier's photo

Av: Eirik Lier

Eirik er markedsdirektør og har vært med å skape innovative løsninger til flere bransjer, som for eksempel Smartfloor og Paxster. Han er ingeniør og videreutdannet ved Sjøkrigsskolen.

Følg på Facebook

Følg på LinkedIn

Følg på Twitter

Epost

Kommentarer

Om Loydsbloggen

Loydsbloggen skal være en kilde til kunnskap og inspirasjon for eiere og brukere av varebil. Vi tar opp temaer som er viktige for deg som håndverker, varetransportør eller annen bruker av varebil. Du vil finne nyttig innhold om hva du må tenke på ved kjøp og bruk, og nyttige tips for forbedring av varebilhverdagen. På Loydsbloggen blogger vi en gang i uka. Følg oss gjerne!

Besøk www.loyds.no

New Call-to-action

Siste innlegg