Hvorfor selges det varebiler med kun én skyvedør?

Av Anders Romberg 23. desember 2017


Det selges i dag dessverre altfor mange varebiler med kun én skyvedør. Hva er grunnen til dette? Her får du vite hvorfor det er smart å velge varebil med to skyvedører.

Les mer >

Temaer: Kjøpe varebil

Ikke kjøp varebil uten glass i skyvedør på passasjersiden

Av Eirik Lier 25. juli 2017

Glass i skyvedøren på passasjersiden er en nødvendighet.  Dessuten er det standardutstyr til hver varebil. Det gir deg både mer oversikt og godt lys.

Les mer >

Temaer: Kjøpe varebil

Slevik Elektriske tipser: Tenk på dette før du skal kjøpe varebil

Av Christine Amundsen 4. juli 2017

 

Når man skal kjøpe varebil kan det være mye man skal vite og ha kontroll på. Hvordan er det når man er leder i en bedrift som drifter 16 varebiler? Jeg har vært i prat med Slevik Elektriske og daglig leder Svein Kristiansen for å spørre han hvordan han tenker når det er på tide med ny varebil til elektrikerne.

Les mer >

Temaer: Kjøpe varebil

Ryddig varebil gjør deg til en mer effektiv håndverker

Av Eirik Lier 13. juni 2017

«Den visuelle arbeidsplassen» er et begrep du burde merke deg hvis du jobber innen håndverksnæringen. Toyota er et eksempel på en bedrift som ånder og lever for denne type tankegang. Hvorfor? Fordi de har skjønt at ryddighet og system er en av de mest effektive og lønnsomme måtene å drive en god arbeidsplass på.

Les mer >

Temaer: Kjøpe varebil, Orden

Trenger du 3 seter i varebilen?

Av Eirik Lier 23. mai 2017

Spørsmålet kan være vrient eller veldig enkelt. Det dreier seg om persontransport. Et sjeldent eller uvant begrep å bruke for deg som skal kjøpe varebil, kanskje? I dette innlegget får du noen perspektiver rundt varebilen som persontransportør. Samtidig snakker jeg om hvordan du kan få best sittekomfort i varebilen.

Les mer >

Temaer: Kjøpe varebil

Vurderer du å kjøpe elektrisk varebil?

Av Eirik Lier 16. mai 2017

Elbil-salget har skutt i været i siste årene, men El-varebil er ikke et segment som har hatt samme utvikling. Selv om det er mye positivt rundt det å kjøre elektriske kjøretøy, har ikke El-varebilene fått like godt rykte på seg som personbilene. Hvorfor er vi skeptiske til å kjøre EL-varebil?

Les mer >

Temaer: Kjøpe varebil

Derfor skal du ikke kjøpe for liten varebil

Av Eirik Lier 9. mai 2017Å velge en varebil med for liten nyttelast kan få store konsekvenser for både bilen og kostnader knyttet til bruk av den. Jeg har vært med på en bilparkanalyse som avdekker at det er gevinster å hente på å gå for en varebil med god nok nyttelast.

Les mer >

Temaer: Last, Kjøpe varebil

Hvorfor tar sjefen beslutning om varebil -han skjønner vel ingenting, eller?

Av Jarl André Lindvig 18. april 2017

Er det best at sjefen tar beslutningen når det kommer til innkjøp av ny varebil, eller burde du som bruker bilen til daglig få bestemme? Jeg mener et samarbeid er veien å gå.

Les mer >

Temaer: Kjøpe varebil, Orden

Fordi størrelse betyr noe: Slik velger du riktig størrelse på varebilen

Av Eirik Lier 7. mars 2017

Gode valg er avgjørende ved kjøp av ny varebil. Det vil påvirke arbeidsmiljøet, produktiviteten og bunnlinjen i regnskapet. Når du skal velge ut ditt nye nyttekjøretøy, er det flere kriterer du må tenke på.

Les mer >

Temaer: Last, Kjøpe varebil

Derfor lønner det seg å ta turen til forhandler før du kjøper ny varebil

Av Eirik Lier 13. desember 2016

Har du tenkt på at varebilselgeren har mye å tilby deg som skal kjøpe varebil for første gang? En ekstra runde hos forhandleren kan være et smart trekk, det eneste du risikerer er å sitte igjen med en komplett varebil som dekker alle dine behov.

Les mer >

Temaer: Pris, Kjøpe varebil, Orden

Om Loydsbloggen

Loydsbloggen skal være en kilde til kunnskap og inspirasjon for eiere og brukere av varebil. Vi tar opp temaer som er viktige for deg som håndverker, varetransportør eller annen bruker av varebil. Du vil finne nyttig innhold om hva du må tenke på ved kjøp og bruk, og nyttige tips for forbedring av varebilhverdagen. På Loydsbloggen blogger vi en gang i uka. Følg oss gjerne!

Besøk www.loyds.no

New Call-to-action

Siste innlegg