Slik påvirker lasten varebilens kjøreegenskaper

Av Anders Romberg 5. september 2017


Gode kjøreegenskaper er viktig for de fleste som skal ha ny bil, enten det er personbil eller varebil. Hva skjer egentlig med kjøreegenskapene til en varebil ved feillasting eller for tung last?

Les mer >

Temaer: Last, Dobbelt gulv, Varelager i varebilen

Hva koster en varebilinnredning som rommer 1 kubikkmeter?

Av Christine Amundsen 30. mai 2017

Å sammenligne prisen på en innredning som rommer mindre enn 0,5 m3, mot en innredning som rommer det dobbelte, vil ikke gi riktig bilde på hvor mye en serviceinnredning koster. Ikke sammenlign epler og pærer når du skal velge innredning.

Les mer >

Temaer: Økonomi, Pris, Orden, Dobbelt gulv

Fra skepsis til begeistring: Derfor byttet Børge varebilinnredning

Av Christine Amundsen 11. april 2017

 

Bedre oversikt og tryggere transport med mindre skader. Det er noen av gevinstene til Børge Strande fra Foss & Strande Elektro AS etter å ha byttet innredning i varebilen fra et standard dobbeltgulv til en høyere, horisontaldelt løsning.

Les mer >

Temaer: Orden, Dobbelt gulv

Dette må du tenke på før du velger innredning

Av Christine Amundsen 4. april 2017

Hovedintensjon med din varebilinnredning burde være å gjøre hverdagen din enklere og mer effektiv. I tillegg burde du tenke på plass og sikkerhet. Med riktig type innredning vil du unngå skader - både store og små. 

I dette blogginnlegget skal jeg fortelle deg hvordan du på best mulig måte kan unngå skader på tingene du frakter i varerommet.

Les mer >

Temaer: Orden, Dobbelt gulv

Er du konkurransedyktig?

Av Jarl André Lindvig 21. mars 2017

Effektive og gode rutiner for produksjon og arbeidsoppgaver gjør deg og bedriften mer konkurransedyktig. Omvendt kan du tape i konkurranse med andre.

Les mer >

Temaer: Orden, Dobbelt gulv

3 hjelpsomme tips til rørleggeren

Av Christine Amundsen 21. februar 2017

Rørleggernes arbeidsdag er ganske hektisk, og det blir fort litt rot baki arbeidsbilen. Jeg har snakket med en del av dere og fått et inntrykk av årsakene til problemet. Her er noen tips for deg som servicerørlegger om en mer ryddig og dermed effektiv arbeidsdag.

Les mer >

Temaer: Orden, Dobbelt gulv

Det er helt idiotisk å kjøpe dobbelt gulv

Av Jarl André Lindvig 24. januar 2017

Det har blitt en uvane at varerommet på en servicebil ser bomba ut! I løpet av en arbeidsdag skal mye forskjellig verktøy og forbruksvarer transporteres til oppdragsplassen og brukes. Mange tror at et dobbelt gulv er den beste løsningen for å endre denne uvanen, men det er jeg ganske uenig i. Jeg skal forklare deg hvorfor.

Les mer >

Temaer: Orden, Dobbelt gulv

5 tips for en ryddig servicebil

Av Eirik Lier 10. januar 2017

Endelig har vi kommet oss i gang med det nye året. Har du tenkt på hvordan du kan bli mer effektiv, og kanskje satt deg noen konkrete mål. Her er noen tips om produktivitet på arbeidsplassen, nærmere bestemt i servicebilen. Det er ikke alltid like lett å ha det ryddig i servicebilen. Det brukes alt for mye tid til å rydde, lete og flytte på kaos i løpet av en arbeidsdag. Her får du tipsene som kan redusere de frustrerende tidstyvene.

Les mer >

Temaer: Orden, Dobbelt gulv

Unngå å bli lurt av pris på serviceinnredningen

Av Jarl André Lindvig 20. desember 2016

 

Hvis du skal kjøpe varebilinnredning må du selvsagt være prisbevisst, men ikke la deg lure av det du tror er en «lav pris». En lavt priset innredning kan kanskje gi deg en god følelse i kjøpsøyeblikket, men det kan gi deg en dårlig følelse hvis du ikke har valgt en løsning som tilfredsstiller ditt bruksmønster. Ikke la prisen styre for mye når det gjelder innredningsvalget ditt.

Les mer >

Temaer: Økonomi, Pris, Orden, Dobbelt gulv

Hold verkstedet unna lasterommet i varebilen

Av Jarl André Lindvig 29. november 2016

Hvilke egenskaper bør varebilinnredningen ha for at du skal få mest mulig ut av den? Her er noen tips om hva som skaper effektivitet og gjør din arbeidsdag litt lettere.

Les mer >

Temaer: Last, Orden, Dobbelt gulv

Om Loydsbloggen

Loydsbloggen skal være en kilde til kunnskap og inspirasjon for eiere og brukere av varebil. Vi tar opp temaer som er viktige for deg som håndverker, varetransportør eller annen bruker av varebil. Du vil finne nyttig innhold om hva du må tenke på ved kjøp og bruk, og nyttige tips for forbedring av varebilhverdagen. På Loydsbloggen blogger vi en gang i uka. Følg oss gjerne!

Besøk www.loyds.no

New Call-to-action

Siste innlegg