5S i servicebilen! Garantert gevinst for din bedrift.

Av Anders Romberg 16. januar 2018

5S er grunnpilaren i alt Lean-arbeid. Målet med 5S i varebilen er å få en oversiktlig og ryddig arbeidsplass som skal gi bedre flyt, økt kostnads-effektivitet og en enklere og triveligere arbeidsdag.

Les mer >

Temaer: Orden, Dobbelt gulv, Varelager i varebilen

Tåler varebilinnredningen din vekten som kreves?

Av Anders Romberg 9. januar 2018

Verktøy- og varebeholdningen i bilen din kan fort komme opp i 500 kg! Hva slags type innredning tåler denne vekten? Les mer >

Temaer: Sikkerhet, Last, Dobbelt gulv

Hvor mye verktøy og materiell er du nødt til å ha med deg i varebilen?

Av Anders Romberg 28. desember 2017


Hvis du har feil innredning og mye rot i varerommet blir det nærmest umulig å finne frem i bilen. Les hvordan du kan unngå dette her.

Les mer >

Temaer: Last, Dobbelt gulv, Varelager i varebilen

Slik påvirker lasten varebilens kjøreegenskaper

Av Anders Romberg 5. september 2017


Gode kjøreegenskaper er viktig for de fleste som skal ha ny bil, enten det er personbil eller varebil. Hva skjer egentlig med kjøreegenskapene til en varebil ved feillasting eller for tung last?

Les mer >

Temaer: Last, Dobbelt gulv, Varelager i varebilen

Hva koster en varebilinnredning som rommer 1 kubikkmeter?

Av Christine Amundsen 30. mai 2017

Å sammenligne prisen på en innredning som rommer mindre enn 0,5 m3, mot en innredning som rommer det dobbelte, vil ikke gi riktig bilde på hvor mye en serviceinnredning koster. Ikke sammenlign epler og pærer når du skal velge innredning.

Les mer >

Temaer: Økonomi, Pris, Orden, Dobbelt gulv

Fra skepsis til begeistring: Derfor byttet Børge varebilinnredning

Av Christine Amundsen 11. april 2017

 

Bedre oversikt og tryggere transport med mindre skader. Det er noen av gevinstene til Børge Strande fra Foss & Strande Elektro AS etter å ha byttet innredning i varebilen fra et standard dobbeltgulv til en høyere, horisontaldelt løsning.

Les mer >

Temaer: Orden, Dobbelt gulv

Dette må du tenke på før du velger innredning

Av Christine Amundsen 4. april 2017

Hovedintensjon med din varebilinnredning burde være å gjøre hverdagen din enklere og mer effektiv. I tillegg burde du tenke på plass og sikkerhet. Med riktig type innredning vil du unngå skader - både store og små. 

I dette blogginnlegget skal jeg fortelle deg hvordan du på best mulig måte kan unngå skader på tingene du frakter i varerommet.

Les mer >

Temaer: Orden, Dobbelt gulv

Er du konkurransedyktig?

Av Jarl André Lindvig 21. mars 2017

Effektive og gode rutiner for produksjon og arbeidsoppgaver gjør deg og bedriften mer konkurransedyktig. Omvendt kan du tape i konkurranse med andre.

Les mer >

Temaer: Orden, Dobbelt gulv

3 hjelpsomme tips til rørleggeren

Av Christine Amundsen 21. februar 2017

Rørleggernes arbeidsdag er ganske hektisk, og det blir fort litt rot baki arbeidsbilen. Jeg har snakket med en del av dere og fått et inntrykk av årsakene til problemet. Her er noen tips for deg som servicerørlegger om en mer ryddig og dermed effektiv arbeidsdag.

Les mer >

Temaer: Orden, Dobbelt gulv

Det er helt idiotisk å kjøpe dobbelt gulv

Av Jarl André Lindvig 24. januar 2017

Det har blitt en uvane at varerommet på en servicebil ser bomba ut! I løpet av en arbeidsdag skal mye forskjellig verktøy og forbruksvarer transporteres til oppdragsplassen og brukes. Mange tror at et dobbelt gulv er den beste løsningen for å endre denne uvanen, men det er jeg ganske uenig i. Jeg skal forklare deg hvorfor.

Les mer >

Temaer: Orden, Dobbelt gulv

Om Loydsbloggen

Loydsbloggen skal være en kilde til kunnskap og inspirasjon for eiere og brukere av varebil. Vi tar opp temaer som er viktige for deg som håndverker, varetransportør eller annen bruker av varebil. Du vil finne nyttig innhold om hva du må tenke på ved kjøp og bruk, og nyttige tips for forbedring av varebilhverdagen. På Loydsbloggen blogger vi en gang i uka. Følg oss gjerne!

Besøk www.loyds.no

New Call-to-action

Siste innlegg